Pridruži nam se

Postani članica

Drage dame, pred vama su dve mogućnosti, tj. dva formulara: da postanete članica kluba BIZNIS NA ŠTIKLAMA kao preduzetnica ili kao potencijalna preduzetnica. Izaberite formular koji Vam odgovara.

Obaveštenje o obradi podataka o ličnosti

 

Udruženje “Biznis na štiklama” kroz svoju delatnost prikuplja, čuva, obnavlja, dostavlja ovlašćenim državnim organima i institucijama, i vrši druge obrade podataka koje su neophodne radi efikasnog obavljanja delatnosti i ostvarivanja prava fizičkog lica.

Pristup prikupljenim podacima o ličnosti fizičkog lica imaju lica ovlašćena od strane predsednice Udruženja-obrađivači, u skladu sa obavezama obavljanja tekućih poslova u koje spada i obrada podataka o ličnosti.

Udruženje je dužno da prilikom obrade podataka o ličnosti postupa u skladu sa Pravilnikom o zaštiti podataka o ličnosti i Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Fizičko lice je dužno da obaveštava rukovaoca-Udruženje o svakoj promeni podataka značajnih za ostvarivanje prava svojih prava kao slušaoca.

Fizičko lice može od rukovaoca da zahteva pristup, ispravku ili brisanje njegovih podataka o ličnosti, ograničenje obrade i prenosivosti podataka. Fizičko lice može podneti rukovaocu prigovor na njegovu obradu podataka o ličnosti ukoliko smatra da je došlo do povrede zakonskih odredbi o obradi podataka o ličnosti.

Fizičko lice ima pravo da putem pisanog zahteva opozove saglasnost za dalje prikupljanje i obradu podataka, kao i da ukoliko nije zadovoljan odgovorom Udruženja i smatra da je došlo do određene neregularnosti u obradi podataka podnese pritužbu Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštite podataka o ličnosti.

Izjava o saglasnosti je na snazi do opoziva.

 

 Korišćenjem ovog sajta kao korisnik potvrđujem:

 

–           da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja ličnih podataka i davanja saglasnosti za  obradu ličnih podataka (ime i prezime, tel.broj, e-mail).

–           da svaki podatak ostavljam dobrovoljno popunjavanjem formulara, čime istovremeno dajem saglasnost za korišćenje ličnih podataka

–           da sam saglasna da Udruženje “Biznis na štiklama” moje lične podatke obrađuje u skladu sa Obaveštenjem o obradi podataka o ličnosti;

–           Da sam saglasna da Udruženje “Biznis na štiklama” moje lične podatke iznese iz Republike Srbije ukoliko je to potrebno za realizaciju kontinuirane saradnje, promocije, kao i pravnog posla u vezi sa istim;

–           Da sam saglasan da me Udruženje “Biznis na štiklama” obaveštava o predstojećim ponudama, uslugama, konkursima, projektima, nagradnim igrama, bitnim informacijama, novostima u udruženju,

–           Da sam upoznata od strane Udruženja “Biznis na štiklama” o svim odredbama člana 15. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, te u znak saglasnosti sa navedenim odredbama potvrđujem obradu svojih ličnih podataka svojeručnim potpisom na dnu ove Izjave o saglasnosti slušaoca.

 

Udruženje “Biznis na štiklama” garantuje fizičkim licima čije podatke prikuplja, sva prava predviđena Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (“Sl.glasnik RS” broj 87/2018).

ŽELIŠ DA PRENESEŠ ZNANJE DRUGIMA?

Postani članica našeg tima i pomozi drugim ženama