Mirjana Valuh

Vlasnica Pablo agencije za finansijski konsalting za mala, srednja i velika pravna lica, racionalizaciju troškova, računovodstvo za mala i velika preduzeća, poresko i poslovno savetovanje.

https://finansijskikonsalting.rs/

Danijela Maletić

Članica Saveta za socijalno preduzetništvo i članica udruženja Biznis na štiklama. Po zanimanju master prava, zaposlena u jednoj velikoj privatnoj firmi. Odbornica je u Skupštini grada Novog Sada. 

Renata Milinković

Vlasnica Star Time konsalting. Dugogodišnja članica tima Biznis na štiklama. Stručnjakinja za logistiku, administraciju, marketing i prodaju sa više od 20 godina iskustva u privatnom sektoru.

Nikolina Josipović

Vlasnica i direktorka “Paradox Consulting” kol centra za nemačko govorno područje. Nikolina je jedna od retkih žena na Balkanu koja u svojoj kompaniji upošljava preko 200 radnika.  

 

https://paradox-consulting.rs/

Dr Aleksandra Bajić

Suvlasnica stomatološke ordinacije Dentix Vitalon, koja pruža usluge iz svih oblasti stomatologije, održavanja i lečenja zuba, za decu i odrasle. Nalaze se na adresi Vladke Ćirića 9, u Novom Sadu.

https://www.dentixvitalon.rs/

Olja Jurišin

Vlasnica Oki’s cakes premium poslastičarnice u Novom Sadu, Drage Spasić 2a. Za svaki svoj kolač koristi najkvalitetniju Callebaut čokoladu, koju koriste kuvari najboljih svetskih restorana.

https://okiscakes.com/

Marija Radojčić

Organizatorka Novosadskog noćnog bazara. Kao suvlasnica brenda Friški jazački njena ideja je uvek bila da okupi male proizvođače i zajedno sa njima kroz Noćne bazare kreira zajednički nastup na tržištu.

https://nocnibazar.rs/

Ivana Srdić

Vlasnica Studio S & Luxury gift shop-a koji se nalazi u Novom Sadu na adresi Železnička 18. Ivana se bavi dekoracijama venčanja, rođendana, krštenja, restorana, salona lepote i korporativnih proslava.

https://www.instagram.com/studio_s_wedding_/

Nataša Ivić

Vlasnica brenda Hot Kex koji se bavi proizvodnjom najboljih tartova u Srbiji i šire, ali i keksića po originalnoj recepturi. Hot Kex se nalazi u Novom Sadu, na adresi Maksima Gorkog 1. Bave se i keteringom.

https://www.instagram.com/hotkex/

Tamara Drobnjak

Vlasnica Planet Air turističke agencije u Novom Sadu, Alekse Šantića 74. Licencirana organizatorka putovanja, članica YUTE, sa 12 godina iskustva, vraća vam osmeh na lice nezaboravnim putovanjima.

https://www.planetair.rs/

Danijela Slavković

Vlasnica Pro Račun knjigovodstvene agencije, sa više od 25 godina iskustva u privatnom sektoru. Profesionalno i precizno vođenje knjiga i poresko savetovanje su samo neke od usluga koje pruža.

https://www.instagram.com/pro_racun/

Minja Popović

Vlasnica IT Fusion škole obuka i  kurseva, gde možete da naučite web dizajn,web programiranje, iOS programiranje, grafički dizajn, 3D animacije od ljudi koji danas dobro žive od tog posla!

https://www.itfusion.rs/

Tamara Mladenović

Višegodišnja članica udruženja Biznis na štiklama i saradnica na projektu e-Berza, koji predstavlja jedinstven i nesvakidašnji portal za pametnu e-trgovinu, kako u Srbiji, tako na celom Balkanu.

https://eberza.rs/sr

Nataša Došen

Naučnica i vlasnica Bacillomix CO. DOO, preduzeća za istraživanje, razvoj i proizvodnju inovativnih mikrobioloških preparata za tretman gajenih biljaka, na bazi bakterija iz roda Bacillus sp.

https://bacillomix.com/

Vesna Antonić

Vlasnica “Vesna Antonić photography” studija za fotografiju, web dizajn i vođenje društvenih mreža. Diplomirana grafička dizajnerka. Specijalizovana za fotografisanje beba.

https://vesnaantonic.com/

Zora Šarac

Vlasnica “Oculis” optike sa lekarom. Od 1990. bavi se godine izradom i prodajom dioptrijskih i sunčanih naočara i kontaktnih sočiva. Nudi preglede vida od strane oftalmologa i diplomiranog optometriste.

https://optikaoculis.com/

Milica Ninković

Vlasnica „S-M Petrović“, porodične firme koja se bavi se proizvodnjom kanapa, čeličnih užadi, sintetičkih pletenica, priveznih elemenata i druge prateće opreme za utovar, istovar i pretovar tereta.

http://smpetrovic.co.rs/index.php

Daliborka Ignjatić

Vlasnica “NS-Gigant” agencije za nekretnine na području Novog Sada i okoline. Usluge oglašavanja stanova, fotografisanja i pronalaženja kupaca i zakupaca su besplatne, a prednost su školovani agenti.

https://nsgigant.com/

Milica Jelačić

Vlasnica “Wood Corner Store” koji se bave proizvodnjom svesaka i albuma sa drvenim koricama kao i drugih dekorativnih predmeta od drveta. Svi ovi predmeti se mogu raditi po želji i biti personalizovani.

https://woodcornerstore.rs/