NEKOLIKO REČI

O Nama

ISTORIJA

Sve više žena u Srbiji pokreće sopstveni posao i sa uspehom opstaje na tržištu

Za većinu žena ravnoteža između poslovnog i privatnog života, i više vremena za sebe i svoju porodicu, predstavlja ključni faktor u odlučivanju da li će pokrenuti sopstveni biznis ili ne.

Mnoge žene, takođe, odlučuju da kreiraju sopstvene poslove kako bi probile barijere i imale pristup vodećim pozicijama. U mnogim zemljama ženama je potrebna podrška kako bi ostvarile svoje poslovne ciljeve.

U Srbiji jedan od načina da preduzetnica dobije podršku, dodatnu edukaciju, kao i razmenu iskustava sa uspešnim poslovnim ženama jeste da postane član kluba „Biznis na štiklama“.

Klub je nastao  kao neformalna grupa iz udruženja „Promocija zdravog života”, koje se, osim delovanja u vezi sa zdravim stilovima života, aktivno bavi i promocijom ženskog preduzetništva. Klub „Biznis na štiklama“ osnovan je 2017. godine,  a najvažniji događaj za ostvarenje ciljeva Kluba, bila je međunarodna stručna konferencija „Biznis na štiklama“.

Klub daje podršku ženama koje žele da uđu u svet preduzetništva, da što jednostavnije i sigurnije započnu sopstveni posao, a kasnije uspešno i opstanu u njemu.

Odgovaramo na pitanja:

ŽELIŠ DA PRENESEŠ ZNANJE DRUGIMA?

Postani članica našeg tima i pomozi drugim ženama