Druga međunarodna stručna konferencija preduzetnica

Drugu godinu zaredom udruženje za promociju zdravog života „Natura Vita“ organizovalo je konferenciju Biznis na štiklama.

Ova međunarodna stručna konferencija preduzetnica je 15. juna u hotelu Park u Novom Sadu okupila 400 preduzetnica i žena koje tek planiraju da uplove u preduzetničke vode.

Ovaj važan događaj omogućio je prisutnima da usvoje znanja iz oblasti koja su najvažnija za pokretanje posla i opstanak u preduzetničkom svetu.

Samo neka od pitanja na koja smo dali odgovore bila su:

  • Kako svoju ideju pretvoriti u posao?
  • Kako doći do potrebnih finansijskih sredstava za pokretanje sopstvenog posla?
  • Kako pozicionirati proizvod ili uslugu i postići konkurentnost na tržištu?
  • Koje kanale komunikacije je potrebno koristiti?
  • Koja je to ciljna grupa i kako doći do nje?

Takođe, prisutni su imali priliku da čuju lične priče preduzetnica koje su uspele u velikom životnom izazovu pokretanja sopstvenog posla, a već bogat program propraćen je zajedničkim doručkom i ručkom, kreativnim kutkom, poklonima koje su pripremili naši partneri i fantastičnom atmosferom koja je omogućila umrežavanje i stvaranje novih kontakata.

Konferenciju su otvorile Sofija Bajić, predsednica udruženja za promociju zdravog života „Natura Vita“ i Maja Gojković, predsednica Narodne skupštine Republike Srbije.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo partnerima i prijateljima Konferencije: Gradu Novom Sadu i Gradskoj upravi za privredu, Pokrajinskom sekretarijatu za privredu i turizam, Privrednoj komori Srbije, Societe Generale banci, Vitalon grupi, kompanijama Light Systems Design, NS Plakat, Royal Vet, Illi Company, Manevar, Golden Rose Srbija, Naftnoj industriji Srbije, Poliklinici Consilium, štampariji Stojkov, Vimal akademiji za razvoj ljudskih potencijala iz Hrvatske, modnom ateljeu Amo Lusso, Klubu prvih žena, Uniji poslovnih žena Vojvodine, magazinu Lepota & Zdravlje, medijima koji su propratili Konferenciju i svima ostalima bez kojih realizacija ovog događaja ne bi bila moguća.

Vidmo se bolje, jače i u još većem broju i sledeće godine!