Štiklanje na Paliću 27.10.2023., Vila DDOR-a

Štiklanje na Paliću, koje je održano 27. oktobra, okupilo je veliki broj preduzetnica.

Domaćin ispred DDOR-a se obratio preduzetnicama i pozdravio prisutne.

Nakon toga, pozdravnu reč i zahvalnost preduzetnicama koje su došle u velikom broju uputila je i predsednica Udruženja „Biznis na štiklama“ Sofija Bajić.

Prisutnima se, zatim, obratila Violeta Orlović – stručnjakinja za pisanje projekata iz oblasti poljoprivrede tj. stočarstva, ruralnog turizma i pčelarstva, a nakon nje i jedna od značajnih govornica bila je i Marija Rašeta Vukosavljević – konsultantkinja i stručnjakinja za razvoj preduzetništva.

Svaka govornica odnosno stručnjakinja predstavila je fondove iz kojih se preduzetnice dodatno mogu finansirati u pogledu razvoja svog biznisa. Marija Rašeta Vukosavljević je najviše govorila o razvoju biznisa i problemima tokom kojih svaka preduzetnica nailazi na putu razvoja i rasta biznisa ali i načina na koji se ti problemi rešavaju ili svode na najmanju moguću meru kako bi biznis i dalje nastavio da „živi“.

Da je štiklanje bilo izuzetno uspešno, govori i podatak da se veliki broj prisutnih preduzetnica uključio u diskusiju te zasigurno možemo reći da je ovo bilo jedno od najinteraktivnijih štiklanja u poslednje vreme i da su preduzetnice sa sobom ponele ključne stvari za uspešan rast i razvoj vlastitog biznisa.