Program

Škola preduzetništva Biznisa na štiklama! Ako ti treba vetar u leđa i ruka podrške!

Ovaj program je za tebe AKO:

Prepoznali ste se?

Hajde da zajedno naučimo „sitnice“ koje će ti posao i sve oko njega učiniti lakšim

Škola preduzetništva na dohvat ruke! Na ovom programu:

ŠKOLA PREDUZETNIŠTVA - Kako program izgleda?

Radimo 8 nedelja. Korak po korak.

MODUL 1

Počinjemo od toga šta je preduzetnički biznis – tvoj biznis – bez obzira da li si na samom početku ili radiš već par godina to ne znači da je tvoj „biznis“ odmakao od početne faze.

MODUL 2

Value proposition & Canvas model – Ovaj modul ti daje smernice kako da od ideje napraviš biznis. Kako da ideju istestiraš, da odrediš šta tvoji potencijalni klijenti žele, kako da to vratiš u svoj proizvod ili uslugu i zadovoljiš tržište na pravi način.

MODUL 3

Kad sad znaš ko su ti klijenti i kakav bi trebalo da ti bude biznis model , u ovom MODULU radimo Strategiju, Organizaciju, biznis plan i akcioni plan.

  • Šta je planiranje ,  pristup planiranju, razlike između strateškog i nestrateškog razmišljanja
  • S.W.O.T. analiza, Praktična radionica izrade SWOT analize
  • Analiza stanja – P.E.S.T 
  • MISIJA
  • VIZIJA
  • Akcioni plan 

MODUL 4

Soft skills – za uspešan i održiv biznis potrebno je da savladaš mnoge veštine koje će ti pomoći, a ovde radimo na nekima od njih

MODUL 5

Marketing i digitalni marketing

MODUL 6

Basic finance – šta je budget, profit, troškovi.. šta prikazuje tvoj bilans uspeha i zašto je on bitan (šta to knjigovođa radi za tebe?)

MODUL 7

Softweri koji su podrška biznisu: Trello, Monefy, CamScanner, Evernote.

Nekoliko programa koji ti mogu koristiti i olakšati svakodnevni posao, planiranje, komunikaciju, praćenje finansija, praćenje izrade nečega ili projekta.

MODUL 8

Ovo je samo TVOJ korak. Susret 1 na 1 da bismo BAŠ tvoj biznis nakon pređenih modula posložili bolje i omogućili da ga lakše vodiš.

Svaki modul ima Q&A online nekoliko dana posle njegovog završetka kao bi pitala ili podsetila se nečega u smislu direktne upotrebe u svom biznisu

Ovaj program

NIJE za tebe ako:

Naši predavači

Marija Rašeta Vukosavljević

U prvom i četvrtom modulu Škole preduzetništva Biznisa na štiklama naučićeš da upravljaš svojim biznisom, ljudskim resursima i vremenom sa lakoćom, uz Mariju Rašetu Vukosavljević, vlasnicu agencije New Experience Consulting & Mentoring Services.

Sonja Dakić

Put od ideje do profitabilnog i održivog biznisa nije nimalo lak, ali može postati znatno lakši ako se biznis postavi na čvrste temelje! Upravo to ćeš imati priliku da naučiš od sjajne Sonje Dakić u okviru drugog modula Škole preduzetništva Biznisa na štiklama!

Milica Rajačić

Treći modul Škole preduzetništva Biznisa na štiklama vodiće Milica Rajačić, žena koja je nepresušan izvor vitalnih informacija za preduzetništvo. Ukratko, od Milice ćeš saznati kako da razviješ biznis i akcioni plan, i kreiraš strategiju koja će doneti rezultate.

Dragana Pačanin Sajkov

Peti modul Škole preduzetništva Biznisa na štiklama vodiće sjajna Dragana Pačanin Sajkov, na Instagramu poznatija kao @landarars. Njen modul je posvećen digitalnom marketingu i osmišljen je tako da kroz kroz konkretne teme i zadatke svaki pojedinac može da vodi svoj Instagram profil kao profesionalac.

Mirjana Jović

U šestom modulu Škole preduzetništva Biznisa na štiklama od dame koja ima ogromno iskustvo naučićeš se veštom upravljanju finansijama koje donosi profit, a ne glavobolju! Ovaj modul vodiće Mirjana Jović, vlasnica agencije za konsalting „Vidokrug“.

Hajde da ponovimo

Trajanje programa

Program traje 8 nedelja.

Počinjemo 22. septembra 2023.

CENA PROGRAMA:

680€ ili 80.000 RSD

» za članice Biznisa na štiklama:
550€ ili 65.000 RSD