recept za dobru firmu i akademija prodaje

Recept za dobru firmu i Akademija prodaje u BNŠ!

Programi RECEPT ZA DOBRU FIRMU i AKADEMIJA PRODAJE su usmerenI na rešavanje konkretnog problema, kako da vodimo poslovanje firme i njenu prodaju na najbolji način.

Upišite u svoje kalendare petak, 25. mart 2022.
Zašto?


Zato što ćemo u prostorijama Biznisa na štiklama imati informativno i besplatno predavanje samo sa jednim ciljem: da se u opuštenoj atmosferi upoznate sa programima RECEPT ZA DOBRU FIRMU i AKADEMIJA PRODAJE.

Mesto i vreme

Prostorije BIZNIS NA ŠTIKLAMA, Vase Stajića 6, IV sprat, Novi Sad.
Početak: 18:00 časova

Predavači

Milan MILIČIĆ

Prodavac, menadžer prodaje i marketinga preko 25 godina. Stečeno iskustvo, ispoljeno kroz dvosmerna predavanja, koristi za analizu, detektovanje problema, edukaciju i kreiranje procesa polaznika programa.

Željko KECMAN

Autor sajta Recept za dobru firmu.
30 godina organizuje i unapređuje poslovanje različitih privatnih firmi različitih delatnosti.

Šta možete da očekujete?

Predavanja su usmerena na rešavanje konkretnog problema, kako da vodimo poslovanje firme i njenu prodaju na najbolji način. Najvažnije je da pričamo o Vašem poslu i kako da konkretno rešimo probleme sa kojima se susrećete u svom poslovanju.

Osnov obuke su pitanja i razgovor na sve poslovne teme koje interesuju polaznike. Rezultat obuke bi morao da bude prihvatanje organizovanog pristupa poslu kao Vaš način rada i života, a što mora da doprinese mnogo boljim rezultatima poslovanja i života.

Zato obuke traju 2 meseca, jer se svake nedelje jedan dan bavimo teoretskom obukom o nekom važnom aspektu posla, a drugi dan u toj nedelji polaznici praktično rešavaju te teme u svom poslovanju.

VIŠE INFORMACIJA O PROGRAMIMA OČEKUJTE U NAREDNIM DANIMA.

Broj mesta je ograničen!

Rezervišite svoje mesto putem email adrese biznisnastiklama@gmail.com ili putem društvenih mreža BIZNISA NA ŠTIKLAMA.