Održano donatorsko veče Biznisa na štiklama

19. novembra na Svetski dan ženskog preduzetništva u prostorijama udruženja Biznis na štiklama pred publikom od 90 ljudi održano je Donatorsko veče na kojem je izabrana najbolje ideja, od ukupno 13, za pokretanje ženskog biznisa.

Odlukom nezavisnog tročlanog žirija u čijem sastavu su bile Dubravka Bjekić, direktorka PaySpot platne institucije, Nikolina Josipović, direktorka Paradox Consulting i Danijela Ratić profesorka ekonomije i biznisa, prvu nagradu, ček na 5000 evra, podelile su dve sjajne preduzetnice – Nikolina Kosovac i Stefana Miladinović.

Nikolinina ideja je da otvori Naj Šnajderaj krojačku radnju, a Stefanina ideja je kreiranje veoma inovativne modne linije ЯU UR.

Izabrana je i trećeplasirana ideja, „Srpska školica“ čija je autorka jedna mlada dama Sofija Savić.

Sve tri preduzetnice dobile su i besplatan team building vikend na Zlatiboru u organizaciji Biznisa na štiklama, a Nikolina i Stefana dobile su i vikend u Sloveniji, poklon naše velike prijateljice Branke Aralice, direktorke Podjetniškog inkubatora Vrelec iz Rogaške Slatine.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo i Miloradu Radojeviću, članu Gradskog veća za privredu, koji je uvek prisutan na našim događajima i svesrdno podržava žensko preduzetništvo, kao i Aleksandru Gvozdiću, vlasniku kompanije HB Hospitality i direktoru Hotela Tonanti, koji je prilikom obraćanja publici istakao značaj žena preduzetnica u razvoju celokupnog društva, ali i predstavio sjajnu turističku ponudu Vrnjačke Banje i okruženja, kao i sadržaje hotela Tonanti.

Takođe, od srca želimo da se zahvalimo svim ženama koje su prošle naš dvomesečni startap trening i hrabro se upustile u ovo takmičenje. Dajana Vidović, Danijela Dragišić Mesinger, Jovanka Jana Ninković, Jelena Peralović, Jovana Simić, Maja Glušac, Natalija Matović, Nikolina Kosovac, Sanja Jović, Sofija Savić, Stefana Miladinović, Svetlana Fatić i Zorana Tomić, hvala vam! Želimo vam puno uspeha na svim životnim poljima i da nikada ne odustanete od svojih ideja.

Ovaj događaj, kao i sve naše događaje podržala je kompanija Mioni, donirajući nam osveženje u vidu Aqua Gala vode, Oki’s Cakes i naša Olja Jurišin koja nam je i ovaj put spremila najbolje kolače u gradu, Friški Jazački i naša Marija Radojčić koja se pobrinula za ukusan ketering, kao i Slavica Presječan iz kompanije Zepter, koja se pobrinula da naši gosti udišu svež vazduh i da piju vrhunsku kaficu.

Zahvalnicu dugujemo i Elizabeti Stanimirov, Jeleni Marinković, Danijeli Slavković i Oliveri Orsić koje su u nesebično podelile svoje znanje sa svih 13 preduzetnica u okviru 10 treninga startap kluba. Elizabeta i Jelena su pored znanja za ovu priliku donirale i finansijska sredstva.

Za kraj, želimo da se zahvalimo velikom džentlmenu i profesionalcu Nikoli Boriću, marketing stručnjaku i vlasniku portala Discover Srem, koji je vodio program Donatorske večeri i iz srca bodrio sve preduzetnice koje su učestvovale u takmičenju.

PODELI POST

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email