Održana 7. međunarodna konferencija preduzetnicama „Biznis na štiklama“

14 i 15. juna, u Novom Sadu, održana je sedma po redu međunarodna konferencija preduzetnica „Biznis na štiklama“, koja je ovog puta trajala dva dana!

14. juna, u Kongresnom centru Master, bio je održan okrugli sto “Prilike i izazovi za preduzetnice”, koji je okupio skoro 100 preduzetnica iz različitih biznis sektora.

15. juna, takođe u Kongresnom centru Master, kao i svake godine, konferencija „Biznis na štiklama“ je okupila više stotina preduzetnica iz svih krajeva Srbije, ali i regiona, a prisutne preduzetnice su mogle da saznaju…

Gde su potencijalni izvori finansiranja za njihov biznis. Kako da, uz pomoć alata marketinga i prodaje, dođu do kupaca. Kako da maksimalno iskoriste prednosti digitalnog marketinga i društvenih mreža za rast biznisa. Šta je socijalno preduzetništvo, koje su prednosti socijalnih preduzeća, kao i najbolji primeri iz prakse. Kako da istraju, uprkos komentarima okoline, i da uspeju uprkos neizvesnostima!

U oba dana konferencije “Biznis na štiklama” preduzetnice su imale priliku da čuju skoro 40 govornika i panelista, među kojima su bile novinarka i NLP trener Tatjana Vojtehovski, kao i Milijana Barjaktarević, autorka Instagram profila @pisanje_uz_vetar, i ovom prilikom želimo da se zahvalimo svim panelistima na učešću.

Želimo da se zahvalimo i Gradu Novom Sadu, Gradskoj upravi za privredu, članu Gradskog veća za privredu Miloradu Radojeviću, na podršci koja traje sve ove godine.

A, veliko hvala dugujemo i potpredsedniku Pokrajinske vlade Branku Ćurčiću i Pokrajinskom sekretaru za privredu i turizam, dr Nenadu Ivaniševiću što su svojim obraćanjem uveličali ovaj naš skup preduzetnica.

Ovogodišnju Konferenciju podržali su Erste Banka, DDOR osiguranje, DDOR Garant, Aqua Gala, Vitalon Group, Turistička organizacija Opštine Inđija, Oki’s Cakes, Planet Air agencija, Turistička organizacija Vojvodine, Turistička organizacija Novog Sada i mnogi drugi.

Pogledajte kako je bilo…