Govornici Konferencije BIZNIS NA ŠTIKLAMA 2021.

MINJA BOLESNIKOV

Diplomirao strategijski menadžment, magistrirao na Odseku za industrijski menadžment i inženjerstvo Fakulteta tehničkih nauka, Univerzitet u Novom Sadu gde je i doktorirao na tezi „Model za unapređenje poslovanja preduzeća iz ciklične industrije“.

Kao generalni direktor MaxBet grupacije do 2020. godine, nalazio se na čelu poslovnog magnata na Balkanu sa više od 2500 zaposlenih. Sa više od dvadeset godina menadžerskog iskustva u različitim industrijama, od automobilske, građevinske, ugostiteljske pa sve do finansijske, visokotehnološke i industrije igara na sreću, poseduje kompleksnu perspektivu i razumevanje evropske privrede.

 

Vlasnik je start up biznisa Ling Mobility Solutions – najnovijih rešenja u vezi sa mobilnošću, operativnim lizingom, itd.

Od 2004. do 2008., živeći u Budimpešti, upravljao regionalnim poslovanjem kompanije „Porcelanosa Grupo“ iz Španije – regija Jugoistočna Evropa. 2008. se vraća u automotive u Srbiji i 2012. godine sa mesta regionalnog menadžera za Ford u Grand Motorsu dolazi na mesto Izvršnog direktora Grand Motors-a, gde je tri godine zaredom (2016, 2017 i 2018. godine) nagrađen Nagradom predsednika kompanije Ford – Ford Chairman’s Award. Nagrađivan i od strane Taavura Grupa (jedne od najvećih izraelskih grupacija) za najveći rast biznisa u regionu 2017. godine.

 

 

Član Srpske Asocijacije Menadžera od 2010. godine gde je zadužen za brigu o proširenju članstva, kao i član Odbora za objektivnost IC Certification Center-a. Ambasador je programa Youth Business International u Srbiji i dugogodišnji član uprave FK Vojvodina. Član upravnog odbora art fondacije „Saša Marčeta“.

KAROLINA HERBUT

Karolina Herbut je finansijska savetnica, edukatorka i kouč, koja pruža usluge finansijske edukacije, savetovanja i koučinga i pomaže fizičkim i pravnim licima, kao i njihovim zaposlenima da:
- kreiraju pasivne prihode i dodatnu zaradu,
- preuzmu kontrolu nad svojim finansijama,
- uvećaju ušteđevinu,
- ostvare svoje lične i poslovne ciljeve.

 

Lansirala je prvi online kurs o ličnim finansijama na našim prostorima, e-knjigu „Upravljanje ličnim finansijama“ i jedinstvenu štampanu finansijsku beležnicu koje mogu da pohađaju ili kupe svi koji žele da investiraju u svoju finansijsku edukaciju i povećanje finansijske pismenosti.

Vlasnica je firme „Herbut Consulting“ i predsednica je Centra za finansijsku edukaciju i osnaživanje – CEFIN.

Na konferenciji “Biznis na štiklama” pričaće na temu “Gde ide moj novac (i odakle dolazi)?”

ZORAN TOMIĆ

Zoran Tomić, rođen i živi u Vršcu. Otac jednog deteta. Pravnik po obrazovanju.Bavi se fondovskim menadžmentom, uslovima za privlačenje investicija i politikom. Evaluator projekata prekogranične saradnje Rumunija-Srbija, Bugarska Srbija i Hrvatska-Srbija. Član evaluacione komisije Naled-a za standardizaciju uvođenja povoljnog poslovnog okruženja u lokalne samouprave u Jugoistočnoj Evropi.

MANUELA STAMATOVIĆ

Manuela Stamatović je marketing i menadžment konsultant, trener i mentor. Rođena je i školovala se u Švajcarskoj, studirala je biznis i marketing u Parizu i stekla je zvanje master menadžer evropskog biznisa i marketinga. Ekspert je za biznis planiranje, marketing, brend menadžment i korporativne komunikacije zahvaljujući dvodecenijskom radnom iskustvu u industriji robe široke potrošnje, bankarstvu i avijaciji.

 

Manuela je danas osnivač i vlasnik firme Puzzle Consulting koja se bavi strateškim konsaltingom za mala i srednja preduzeća u domenima biznis planiranja, marketinga, brend menadžmenta i korporativnih komunikacija i sprovodi aktivnosti na poljima analize tržišta, razvoja strategija poslovanja, strateškog marketing planiranja, brend menadžmenta, razvoja i implementacije Customer Experience Management programa, kao i planiranjem i sprovođenjem aktivnosti korporativnih komunikacija.

Manuela je i predavač u Mokrogorskoj školi menadžmenta i na listi je konsultanata Evropske banke za obnovu i razvoj. Mentor je u sklopu mentorskog programa Srpske asocijacije menadžera i Udruženja poslovnih žena Srbije, završila je „Train the Trainer” licencirani TMI® program i sertifikovana je NLP Business Practitioner.

Tečno govori francuski i italijanski, srpski i nemački su joj maternji jezici, a iz engleskog ima diplomu C2 nivoa znanja „Certificate of Proficiency in English“.

ALEKSANDAR RADUKIN

Aleksandar je Digital Performance Manager i ekspert za oglašavanje na internetu. Jedan je od pionira digitalnog marketinga u Srbiji koji za sebe voli da kaže da je vizionar čiji je mindset fokusiran na visoke ciljeve i rezultate.

 

Specijalista je za performans oglašavanje, projektovanje prodajnih levaka, primenu „machine learning“ sistema i ostvarivanja poslovnih ciljeva klijenata.

 

Sertifikovani Google i Facebook partner, kao i LinkedIn Ads ekspert. Osnivač je kreativne digitalne agencije Homepage. Pre toga, kao vlasnik “Web Kancelarije” operativno je radio na kreiranju digitalnog sadržaja, promociji sadržaja i održavanju sajtova.

Tokom godina izgradio je sebe kao etabliranog eksperta i preduzetnika u digitalnoj industriji sa preko 600 projekata iza sebe.

NIKOLA BORIĆ

Nikola Borić je marketing menadzer hotela Tonanti, vlasnik firme “Brand&Grow” i vlasnik i osnivač portala “DiscoverSrem.com”.

 

Na konferenciji ce pricati o sledecim temama:

  1. Primena digitalnog marketinga u hotelijerstvu
  2. Tradicionalni VS Digitalni marketing
  3. Content we like (Sadrzaj koji volimo)

MARIJA RADOJČIĆ

Marija Radojčić  je preduzetnica, vlasnica Best Brand Frendly agencije u okviru koje organizuje mnoge događaje, konferencije, novosadske noćne bazare. Suvlasnica je Friških jazačkih sireva.

 

Po osnovnom obrazovanju ekonomistkinja, po radnom iskustvu od politikološkinje preko proizvođačice hrane pa sve do marketing stručnjakinje.

TAMARA DROBNJAK

Tamara Drobnjak završava prvo Gimnaziju “Isidora Sekulić u Novom Sadu, a zatim  i Prirodno-matematički fakultet, odsek Geografija-turizam i tokom studija sa 22 godine postaje prvi put preduzetnica  iz želje da svom gradu ponudi nešto što nema, klub za iznajmljivanje  DVD filmova.

 

Zatim pravi izlet u državni  sektor, turistička agencija  Lufthansa City Centar Follow me gde postaje expert za avio saobraćaj – prvo rad na avio šalteru, kasnije i šef agencije oko dve godine.

 

Nakon zatvaranje ove agencije, 2012. godine otvara svoju turističku agenciju “Planet air” sa koleginicom Ivonom Kisić koja opstaje već evo punih 9 godina na zadovoljstvo brojnih klijenta , prijatelja i saradnika  agencije.

SLAVICA SQUIRE

Slavica Squire je prvi akreditovani NLP & Coaching edukator u Srbiji, potpredsednica European Coaching Association (ECA) i licencirana kao Master Certified Coach kod International Coaching Federation (ICF).

Prepoznata je kao vodeći NLP Trainer, Coach, autor i autoritet na polju NLP-a za jugoistočnu Evropu, a nedavno je izabrana za finalistu za NLP Awards u biznis kategoriji.

Već više od dvadeset godina neprestano uči od najvećih autoriteta na polju NLP-a (Stephen Gilligan, Robert Dilts, Michael Hall …) i primenjuje svoje znanje kako bi poboljšala život više od 8000 svojih klijenata.

 

Autorka je niza tematskih online programa i treninga o primenjenom NLP-u, kao i tri knjige iz ove oblasti.

Tema o kojoj će pričati na konferenciji je “Kako smo Covid 19 iskoristili da utrostručimo svoj biznis”.