U jesenju sezonu sa „Školom preduzetništva Biznisa na štiklama“! Startujemo 20. septembra!

Planiraš sopstveni biznis, ali ne znaš odakle da počneš? Već si počela, ali ti nedostaju koraci kako da podigneš poslovanje na viši nivo? Od 20. septembra čeka te Škola preduzetništva Biznisa na štiklama, gde ćeš u okviru 8 modula i konkretnih saveta stručnjaka naučiti kako da napreduješ na svom preduzetničkom putu!

Prijavu za školu možeš obaviti klikom na OVAJ LINK.

Šta te sve čeka u našoj Školi preduzetništva:

Uvod u preduzetništvo i biznis

Upoznaj se sa osnovama preduzetništva i saznaj kako biznis funkcioniše iznutra. Otkrij koje su faze razvoja biznisa i kako da izgradiš čvrste temelje za svoj poduhvat.

Od ideje do biznisa sa Value Proposition, Design Thinking i Canvas Modelom

Sjajne ideje su sjajan početak, ali kako ih pretvoriti u profitabilan biznis? Nauči kako da oblikuješ svoju ideju koristeći strategije poput Value Proposition, Design Thinking i Canvas Modela.

Strategija, Organizacija, Biznis Plan, Akcioni Plan

Usmeri svoju viziju ka konkretnim koracima. Razradi strategiju, postavi organizacionu strukturu, izradi detaljan biznis plan i osmisli akcioni plan koji će te voditi ka ostvarenju ciljeva.

Soft Skills

Nauči veštine upravljanja vremenom i delegiranjem, usavrši veštine prezentovanja, komunikacije i pregovaranja – ključne veštine za izgradnju uspešnih odnosa.

Svet Marketinga i Digitalnog Marketinga

Otkrij kako da svoju ideju plasiraš na tržištu. Savladaćemo tajne efikasnog marketinga, uključujući društvene mreže, ciljne grupe i stvaranje privlačnih postova koji će privući pažnju.

Osnove Finansija za Preduzetnike

Nauči osnove finansijskog upravljanja kako bi mogla da pratiš performanse svog biznisa i donosiš informisane odluke.

Softveri koji Pomažu Tvom Biznisu

Upoznaj se sa softverima i alatima koji će ti olakšati svakodnevno upravljanje biznisom.

Predstavi Svoju Ideju!

Poslednji dan naše škole preduzetništva biće tvoja prilika da predstaviš svoj biznis plan i sve korake koje planiraš da preduzmeš!

ZA ČLANICE UDRUŽENJA BIZNIS NA ŠTIKLAMA OBEZBEĐEN JE POSEBAN POPUST. PRIJAVI SE OVDE.