BEAUTY VIBES BY O&N


Iako je izgledalo kao da ćemo se u životu baviti nečim sasvim drugim, naša ljubav prema ulepšavanju i kreativnosti frizerskog i šminkerskog posla navela nas je da im se ipak posvetimo u potpunosti. Tako je nastao salon lepote Beauty Vibes by O&N, u kojem ćete dobiti profesionalnu šminku i frizuru, kao i osnovne kozmetičke usluge, koje će Vam obezbediti zadovoljstvo i lepotu u svakoj prilici.

 

BEAUTY VIBES BY O&N  

Bez gubljenja dragocenog vremena, jurcanja od salona do salona, Beauty Vibes by Olgica i Natalija na jednom mestu nudi:

- profesionalna šminka za sve prilike

- ženski frizer (šišanje, feniranje, svečane frizure, farbanje, tretmani kose..)

- oblikovanje i korekcija obrva koncem

- farbanje obrva

- depilacija nausnica

 

S obzirom na to da mnogo ulažemo u sopstvenu edukaciju i stalno usavršavanje, obezbedili smo i Vama mogućnost da postanete profesionalni šminker, ali i nastavu koja će Vam obezbediti da jednako kvalitetno našminkate i same sebe. Beauty Vibes by O&N nudi kako osnovne, tako i više nivoe usavršavanja za profesionalne šminkere i potpuno jedinstveni kurs: "Kako sebe našminkati na najbolji način?". U želji da postignuti kvalitet održimo na tako visokom nivou, opredelile smo se za rad sa svetski poznatim brendom za negu kose - Maroccanaoil, čiji su efekti zaista neverovatni, dok su za postojanu kolorizaciju kose i njeno stilizovanje zaslužni Schwarzkopf proizvodi. Naše bogato znanje sticale smo u školi šminkanja Tijane Avramović, zatim na Master Class-u Svetlane Minić i Ines Jarak, radeći na televiziji, novosadskom Fashion Week-u, a dragoceno pedagoško iskustvo vodeći edukacije u okviru škole šminkanja Sophies Choice u Novom Sadu. Tu su i Napredni color seminar H.F.B. - Belgrade GatHAIRing 2018; zatim Master seminar by Petar Tubić; škola Branislava Komazeca, organizatora Serbia Hair Open-a i drugo.

Budite sigurne da ćete uz našu pomoć na jednom mestu dobiti sve što Vam je potrebno da izgledate odlično, jer je nama, kao i Vama, najvažniji kvalitet. Saslušaćemo sve Vaše želje, predložiti rešenja i zajedno postići baš ono što Vam najbolje pristaje. Uspešno radimo šminku i frizuru za sve vrste Photo Shooting-a. Na Vaše poverenje odgovaramo stručnošću, ljubaznošću i ljubavlju. Posetite nas što pre i osetite istinsku čaroliju dobre šminke i sređene kose.

 

Radno vreme:

ponedeljak 09 - 19h

(utorkom ne radimo)

sreda - petak 09 - 19h

subota 09 - 16h

nedelja 09 - 14h

Adresa: Mičurinova 46, Novi Sad

 

Telefoni:

021 302 34 83 Salon

060 407 09 90 Natalija

063 182 86 68 OlgicaBeauty Vibes NS
Beauty Vibes NSBeauty Vibes NS
Beauty Vibes NS
Pratite nas na društvenim mrežama:
 

prostor

Prelistajte novi broj magazina Biznis na štiklama...Subscribe

Budite u toku. Prijavite se na naš newsletter!