Pridruži nam se

Postani članica

Mnogo mogućnosti

Dobro došla draga preduzetnice, Biznis na štiklama ima mnogo ciljeva i jednu misiju - da vas podrži da izgradite uspešno poslovanje i veliku mrežu poznanstava!

Trajemo već više od pola decenije i okupljamo stotine preduzetnica sa različitim životnim pričama i zanimanjima. Kroz naše udruženje, edukacije i događaje je prošlo mnogo žena kojima smo pomogli da započnu i razviju svoj posao.

Znamo koliko je trnovit preduzetnički put, posebno sada, kada ima toliko ljudi koji vam govore kako da postanete uspešni po njihovom “magičnom receptu”, a sve što vi želite je da radite, budete samostalni i uspešni pod svojim uslovima.

Pridružite nam se, ostvarite značajne kontakte i omogućite vašem biznisu da raste na način koji će vam doneti dugoročan profit, samostalnost, zadovoljstvo i trajna prijateljstva.

Sada smo tipove članstva učinili pristupačnim za sve žene. Možete da birate da li želite da probate naše “biznis štikle” na šest meseci, ili da postanete stalna članica birajući naš godišnji paket.

Kao što uvek i treba da bude, izbor je samo vaš.

ŠESTOMESEČNO
članstvo

RSD 4.000
00
  • Pomoć i podrška
  • Umrežavanje
  • Razvoj i vidljivost vašeg biznisa
  • Prisustvovanje Štiklanju uz kafu, mesečnom networking događaju
  • Logo vašeg biznisa na našem sajtu

GODIŠNJE
članstvo

RSD 7.000
00
  • Pomoć i podrška
  • Umrežavanje
  • Razvoj i vidljivost vašeg biznisa
  • Prisustvovanje Štiklanju uz kafu, mesečnom networking događaju
  • Logo vašeg biznisa na našem sajtu

Obaveštenje o obradi ličnih podataka

Udruženje „Biznis na štiklama“ svojim aktivnostima prikuplja, čuva, obnavlja, dostavlja nadležnim državnim organima i institucijama i vrši drugu obradu podataka koja je neophodna za efikasno obavljanje delatnosti i ostvarivanje prava pojedinaca.

Pristup prikupljenim ličnim podacima fizičkog lica imaju lica ovlašćena od strane predsednice Udruženja – Obrađivači, u skladu sa obavezama obavljanja tekuće delatnosti, što obuhvata i obradu podataka o ličnosti.

Prilikom obrade podataka o ličnosti Udruženje je dužno da postupi u skladu sa Pravilnikom o zaštiti podataka o ličnosti i Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Fizičko lice je dužno da o svakoj promeni podataka od značaja za ostvarivanje prava obavesti rukovaoca podacima – Udruženje.

Fizičko lice može da zahteva od rukovaoca pristup, ispravku ili brisanje svojih ličnih podataka, ograničenje obrade i prenosivost podataka. Fizičko lice može uložiti prigovor rukovaocu na obradu podataka o ličnosti ako smatra da je došlo do povrede zakonskih odredbi o obradi podataka o ličnosti.

Fizičko lice ima pravo da pismenim zahtevom opozove saglasnost za dalje prikupljanje i obradu podataka, kao i da podnese pritužbu Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti ukoliko nije zadovoljno odgovorom Udruženja i smatra da postoji određena nepravilnost u obradi podataka.

Izjava o saglasnosti važi do opoziva.

Kao korisnica ove veb stranice potvrđujem:

– da sam upoznata sa načinom prikupljanja podataka o ličnosti i davanja saglasnosti za obradu podataka o ličnosti (ime i prezime, broj telefona, e-mail).

– da svoje podatke ostavljam dobrovoljno popunjavanjem obrasca, kojim se istovremeno daje saglasnost za korišćenje ličnih podataka.

– da sam saglasna da Udruženje „Biznis na štiklama“ obrađuje moje lične podatke u skladu sa ovim Obaveštenjem o obradi ličnih podataka.

– Da sam saglasna da Udruženje „Biznis na štiklama” može da iznese moje lične podatke iz Republike Srbije ako je to neophodno za sprovođenje kontinuirane saradnje, promocije, kao i pravnog posla u vezi sa tim.

– Da sam saglasna da me Udruženje „Biznis na štiklama” obaveštava o predstojećim ponudama, uslugama, konkursima, projektima, nagradnim igrama, važnim informacijama i novostima o Udruženju.

– Da sam od Udruženja „Biznis na štiklama“ obaveštena o svim odredbama člana 15. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, te u skladu sa navedenim odredbama potvrđujem saglasnost obrade svojih ličnih podataka.

Udruženje „Biznis na štiklama” garantuje fizičkim licima čije podatke prikuplja sva prava predviđena Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Službeni glasnik RS” br. 87/2018).

ŽELIŠ DA PRENESEŠ ZNANJE DRUGIMA?

Postani članica našeg tima i pomozi drugim ženama