Kada započinjete biznis izuzetno je važno da napravite plan promotivnih aktivnosti i plan raspodele budžeta.

 

Kako je klub Biznis na štiklama neko ko pomaže preduzetnicama da učvrste svoje biznise, u skladu sa teškom godinom koja je iza svih nas, pripremile smo vid članstva koji je potpuno BESPLATAN, čime upravo pomažemo da svoj plan budžeta očuvate.

 

Paket STANDARD ŠTIKLA vam potpuno besplatno nudi:

                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ukoliko, pak, želite da svom biznisu obezbedite i promotivnu podršku kroz Klub, za vas je onda savršen paket BIZNIS ŠTIKLA.

          STANDARD ŠTIKLA

            besplatno

1. Newsletter sa informacijama o aktuelnostima koje se tiču preduzetništva (konkursi, događaji...)

2. Prisustvovanje mesečnom BNŠ Coffe time-u, na kojoj imate prilike da se predstavite i umrežite sa ostalim preduzetnicama

3. Besplatno korišćenje prostora i opreme u Ženskom biznis centru

BIZNIS ŠTIKLA
9.900,00 rsd/god

5.900 rsd/god

1. Mogućnost umrežavanja i širenja tržišta za vaše proizvode i usluge

2. Besplatno korišćenje prostora i opreme u Ženskom biznis centru

3. 50% popusta na događaje u organizaciji kluba Biznis na štiklama i naših partnera, koji se održavaju u prostorijama kluba (predavanja, seminari, treninzi...)

4. Poseban popust na kotizaciju za konferenciju Biznis na štiklama

5. Popust za izložbeni prostor na konferenciji Biznis na štiklama

6. Logo vaše firme na sajtu Biznis na štiklama

7. Popust na poslovno i poresko savetovanje i knjigovodstvene usluge

8. Popust na pravne konsultacije

9. Popust za konsultacije i izradu biznis planova

10. Besplatne usluge kroz projekte koje organizuje Biznis na štiklama

11. 4 objave godišnje o vašoj firmi na socijalnim mrežama Biznis na štiklama

12. Blog tekst posvećen Vašoj firmi na sajtu Biznis na štiklama

13. Promocija Vaših proizvoda i usluga na BNŠ Coffee time-u

Ukoliko ste PREDUZETNICA i odabrale ste jedno od dva ponuđena članstva u Klubu Biznis na štiklama, molimo vas da se prijavite popunjavanjem upitnika klikom na dugme ispod:  

Ukoliko ste POTENCIJALNA PREDUZETNICA i odabrale ste jedno od dva ponuđena članstva u Klubu Biznis na štiklama, molimo vas da se prijavite popunjavanjem upitnika klikom na dugme ispod:

 

 

 

 

 

Vaše ime i prezime

Godišnje članstvo za Biznis štikla članstvo u klubu Biznis na štiklama.

Biznis na štiklama, Vase Stajića 6/IV, Novi Sad

330-15010560-77

Obaveštenje o obradi podataka o ličnosti

 

Udruženje “Biznis na štiklama” kroz svoju delatnost prikuplja, čuva, obnavlja, dostavlja ovlašćenim državnim organima i institucijama, i vrši druge obrade podataka koje su neophodne radi efikasnog obavljanja delatnosti i ostvarivanja prava fizičkog lica.

Pristup prikupljenim podacima o ličnosti fizičkog lica imaju lica ovlašćena od strane predsednice Udruženja-obrađivači, u skladu sa obavezama obavljanja tekućih poslova u koje spada i obrada podataka o ličnosti.

Udruženje je dužno da prilikom obrade podataka o ličnosti postupa u skladu sa Pravilnikom o zaštiti podataka o ličnosti i Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Fizičko lice je dužno da obaveštava rukovaoca-Udruženje o svakoj promeni podataka značajnih za ostvarivanje prava svojih prava kao slušaoca.

Fizičko lice može od rukovaoca da zahteva pristup, ispravku ili brisanje njegovih podataka o ličnosti, ograničenje obrade i prenosivosti podataka. Fizičko lice može podneti rukovaocu prigovor na njegovu obradu podataka o ličnosti ukoliko smatra da je došlo do povrede zakonskih odredbi o obradi podataka o ličnosti.

Fizičko lice ima pravo da putem pisanog zahteva opozove saglasnost za dalje prikupljanje i obradu podataka, kao i da ukoliko nije zadovoljan odgovorom Udruženja i smatra da je došlo do određene neregularnosti u obradi podataka podnese pritužbu Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštite podataka o ličnosti.

Izjava o saglasnosti je na snazi do opoziva.

 

 Korišćenjem ovog sajta kao korisnik potvrđujem:

 

-           da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja ličnih podataka i davanja saglasnosti za  obradu ličnih podataka (ime i prezime, tel.broj, e-mail).

-           da svaki podatak ostavljam dobrovoljno popunjavanjem formulara, čime istovremeno dajem saglasnost za korišćenje ličnih podataka

-           da sam saglasna da Udruženje “Biznis na štiklama” moje lične podatke obrađuje u skladu sa Obaveštenjem o obradi podataka o ličnosti;

-           Da sam saglasna da Udruženje “Biznis na štiklama” moje lične podatke iznese iz Republike Srbije ukoliko je to potrebno za realizaciju kontinuirane saradnje, promocije, kao i pravnog posla u vezi sa istim;

-           Da sam saglasan da me Udruženje “Biznis na štiklama” obaveštava o predstojećim ponudama, uslugama, konkursima, projektima, nagradnim igrama, bitnim informacijama, novostima u udruženju,

-           Da sam upoznata od strane Udruženja “Biznis na štiklama” o svim odredbama člana 15. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, te u znak saglasnosti sa navedenim odredbama potvrđujem obradu svojih ličnih podataka svojeručnim potpisom na dnu ove Izjave o saglasnosti slušaoca.

 

Udruženje “Biznis na štiklama” garantuje fizičkim licima čije podatke prikuplja, sva prava predviđena Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (“Sl.glasnik RS” broj 87/2018).

Adresa

Vase Stajića 6/IV

Novi Sad

biznisnastiklama@gmail.com

+381 69 549 53 00

Pišite nam!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2023 by Carter's Family Farm. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now