NOVOSTI

VESTI

Ne moraš da budeš Nikolina Tesla da bi uspela!

Veliki uspeh u biznisu nikada nije pripadao samo ambicioznima i upornima. Najveću slavu i uspeh su uvek i bez izuzetka postizali inovatori. Nikola Tesla, Mihajlo Pupin, Tomas Edison, ili ove malo modernije face poput Bila Gejtsa, Stiva Džobsa, Ilona Maska, Marka Zakerberga. Sve sami inovatori i muškarci.

Opširnije...

Da je preduzetnica biti lako, preduzetnica bi bio svako!

Ankete i statistike kažu, a mi u klubu Biznis na štiklama iz iskustva možemo da potvrdimo da danas, biti preduzetnica, pogotovo preduzetnica na ovim prostorima uopšte nije lako.

Opširnije...

Podrška malim biznisima koja nas nikada neće koštati ni dinara!

Lidl, ili „Linda“, kako vam već drago, dođe u Srbiju i svi pohrlimo ka pilićima koji su ko zna koliko meseci trunuli po hladnjačama. Ikea dođe u Srbiju i svi potrčimo da kupimo komad nameštaja koji će nam pružiti taj neverovatni „Hygge“ osećaj. Pandora dođe u Srbiju i svi se kitimo kao božićne jelke. Neki tamo „lajf kouč“ je došao u Srbiju i svi požurimo na događaj kao prave ovce za šišanje!

Opširnije...

Delić atmosfere sa Bebećih Izazova, događaja u organizaciji kluba Biznis na štiklama i Bio Save kompanije

U subotu, 16. marta u novosadskom Hotelu Park održano je besplatno predavanje Bebeći Izazovi, na kojem su se buduće mame, ali i tate čije brojno prisustvo moramo da pohvalimo, bliže informisali o svemu onome što ih čeka u roditeljstvu - najlepšoj životnoj ulozi i avanturi!
Opširnije...

ISTAKNUTO DEŠAVANJE

Uskoro očekujte mnoštvo radionica, predavanja i događaja!

Kalendar događaja

Oktobar   2020
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Pratite nas na društvenim mrežama:
 

prostor

Prelistajte novi broj magazina Biznis na štiklama...Subscribe

Budite u toku. Prijavite se na naš newsletter!