Škola brzog čitanja i mudrog učenja


Idealni polaznici ovog programa su deca - bistra, a pomalo lenja, ili marljiva, a pomalo zbunljiva, kao i oni đaci koji izrazito vole jedan ili dva predmeta, a ostale predmete izrazito ne vole. Odrasli koji se svakodnevno susreću sa izazovima posla i savladavanjem novih oblasti, uz naš program lakše postižu ciljeve. Studentima pomažemo da ispitni rokovi ne budu bauk, nego da im pristupaju planski jer odlično znaju svoje kapacitete. Škola u Novom Sadu radi od oktobra 2018. godine i do danas je pohađalo preko 150 polaznika.”

ALEKSANDRA POPARA MAJKIĆ
Preduzetnica
Škola brzog čitanja i mudrog učenja Sa manje dosade, truda i utroška vremena, do boljih rezultata u školi, na fakultetu i poslu!

 

Svrha programa je da polaznici uče radije, brže i svrsishodnije. Namenjen je deci školskog uzrasta i prilagođen studentima i odraslima, a donja starosna granica za polaznike je 9 godina. Čitav projekat je realizovan u saradnji sa nemačkom kompanijom “DOOR Training & Consulting” iz Visbadena.

Uz pomoć programa, naši polaznici postižu ključne ciljeve:

- Trostrostruko do petostruko povećanje brzine čitanja.

- Unapređenje koncentracije i razumevanja pročitanog.

- Sposobnost brzog izdvajanja najvažnijih informacija.

- Dugoročnije i brže pamćenje.

- Sposobnost planskog učenja u grupi.

 365prvaSAJT
365prvaSAJTUpoznajte Aleksandru :)MajkicSAJTpotpis

Nakon više od decenije provedene u IT struci i saradnje sa inostranim kompanijama koje su lideri u svojim oblastima, Aleksandra odlučuje da svoja znanja i polja delovanja proširi.

 

Iz lične potrebe počinje da istražuje i izučava tehnike učenja i memorijske tehnike, shvatajući značaj funkcionalnog znanja i asocijativnog načina učenja. Zajedno sa prijateljima pokreće Školu brzog čitanja i mudrog učenja u Novom Sadu, koja posluje kao deo franšiznog sistema u celom regionu. Najveće zadovoljstvo u poslu predstavljaju joj nasmejana lica polaznika koji sa lakoćom savladavaju gradivo!

 

Škola brzog čitanja i mudrog učenja
Novi Sad, 065 67 560 00

 Pratite nas na društvenim mrežama:
 

prostor

Prelistajte novi broj magazina Biznis na štiklama...Subscribe

Budite u toku. Prijavite se na naš newsletter!