PUZZLE CONSULTINGTražite pravog partnera da vam pomogne da razvijete i sprovedete marketing strategiju vaše firme? Ili biste želeli da osvežite tržišnu komunikaciju? Šta mislite o stvaranju potpuno novog iskustva za vaše kupce? U tom slučaju je Puzzle Consulting pravi izbor za vaše poslovanje!

Mi smo tu da zajedno sa vama radimo na daljem rastu vašeg preduzeća, tako što ćemo razvijati i sprovoditi marketing, brending i komunikacione strategije koje su rađene po meri i isključivo za vas.”

MANUELA STAMATOVIĆ
Osnivačica & direktorica PUZZLE CONSULTING

3 ključna konsalting segmenta

PuzzleConsultingUsluge  • U Puzzle Consaltingu vas savetuju kako da plasirate svoj proizvod na pravo tržište, pravom potrošaču, u pravo vreme i na pravi način.
  • Sa vama definišu i razvijaju pravu marketing strategiju i taktiku po meri vašeg preduzeća.
  • Čine da vaš brend i proizvod dobiju veću prepoznatljivost na tržištu i da još bolje upoznate vaše potrošače i kupce.
  • Uče vas kako da razvijate i uspešno upravljate svojim brendom, postavite efikasne procese i kako da unapredite sveobuhvatnu komunikaciju, bilo eksterno ili interno.
  • Pristup vašoj firmi je jedinstven i prilagođen vašim konkretnim izazovima i zahtevima.
  • Za mala i srednja preduzeća nude konsalting usluge koje mogu u potpunosti da zamene marketing tim ili mogu da preuzmu funkciju dodatnog člana marketing tima ukoliko već postoji manji tim.
  • Imaju skoro dve decenije iskustva u raznim industrijama uključujući robu široke potrošnje, bankarstvo i avijaciju.Upoznajte Manuelu :)MANUELA

Manuela Stamatović je rođena i školovala se u Švajcarskoj, studirala je biznis i marketing u Parizu i stekla je zvanje master menadžer evropskog biznisa i marketinga. Poslovnu karijeru je započela u Koka-Koli i usavršavala se na izvršnim direktorskim pozicijama u L'Orealu u Parizu i Beogradu, kao i u Erste banci, Sberbanci i Er Srbiji. Ekspert je za marketing, brend menadžment i korporativne komunikacije zahvaljujući skoro dvodecenijskom radnom iskustvu u industriji robe široke potrošnje, bankarstvu i avijaciji. Govori pet jezika koji uključuju engleski, nemački, francuski, italijanski i srpski.
 
Nakon skoro dve decenije rada u internacionalnim korporacijama, Manuela je odlučila da svoje veštine i stečeno iskustvo “uposli” tako što će aktivno da pomaže malim i srednjim preduzećima da pobede u tržišnoj utakmici. Velika želja i energija da podrži i savetuje firme da postanu još bolje u svom poslovanju naveli su je da se otisne u preduzetničke vode i da svoje stečeno znanje prenese na svoje klijente.Pratite nas na društvenim mrežama:
 

prostor

Prelistajte novi broj magazina Biznis na štiklama...Subscribe

Budite u toku. Prijavite se na naš newsletter!