JCR English


Bolja komunikacija znači uspešnije poslovanje! JCR English je tu da Vas pripremi da savladate veštine komunikacije na Engleskom jeziku kako biste nesmetano uspostavili saradnju sa inostranim klijentima, dobili bolji posao ili ostvarili uspešnu prodaju u inostranstvu! Pomažemo kompanijama i preduzetnicima da savladaju baš one komunikativne veštine koje su im potrebne za rast i razvoj njihovog biznisa! Pomažemo i fizičkim licima da ostvare svoje ciljeve unapređivanjem svojih veština. Naši kursevi pripremaju se tako da zadovolje svaku vašu specifičnu potrebu."

 

Jelena Ćirić Rapoš, preduzetnica i vlasnica JCR English - online škole engleskog jezika JCR nudi:

Besplatan probni čas i konsultacije: U tom terminu određujemo Vaš nivo, razgovaramo o Vašim ciljevima, odgovaramo na Vaša pitanja, i uključujemo Vas u nastavu kako biste se uverili da smo mi pravi izbor za Vas pre bilo kakve uplate. Kurseve engleskog jezika: Kod nas standardno ne postoji. Mi uvek nudimo više od toga. Na našim kursevima naučićete više jer se oni prilagođavaju ili kreiraju specijalno za Vas.

Video snimak svakog časa: Možete u svakom trenutku pogledati video časa na kom ste učestvovali Vi ili Vaši radnici. Personalizovana povratna informacija: posle svakog časa svaki polaznik dobija povratnu informaciju koja uključuje ispravke grešaka koje su se pojavile na času, ukupni utisak o učešću i uspehu polaznika, i savete za dalji napredak.

JCR English je primarno online škola engleskog jezika u kojoj časove možete pohađati sa bilo koje lokacije. Poslovni put više ne mora biti razlog stavljanja napretka na pauzu. Sa nama ćete uštedeti vreme, nerve i novac bez uštede na kvalitetu.

Upoznajte Jelenu

8 godina iskustva u nastavi, 3 i po godine obučavanja polaznika iz raznih krajeva sveta, masterska diploma iz engleskog jezika i književnosti, TEFL sertifikat i specijalizovani Business English TEFL sertifikat pripremili su Jelenu da kreira i održava visoko-kvalitetne kurseve engleskog jezika posebno pripremljene prema potrebama polaznika. Velika ljubav prema profesiji pripremila ju je da pruži, kako polaznicima, tako i sebi, lepo i prijatno provedeno vreme na nastavi.

Ona primarno radi sa poslovnim ljudima (uključujući vlasnike, menadžere i zaposlene poznatih kompanija) iz Meksika, Kine, Nemačke, Francuske. U 2018. godini otvorila je školu za polaznike iz Srbije.

Mnogi misle da učenje jezika mora da bude teško, naporno i dosadno. Jelenina misija je da Vam dokaže suprotno i da Vam pokaže koliko brzo prolaze časovi i koliko se dobro možete osećati u toku i nakon časa.JCR English
JCR EnglishJCR English
JCR English
Pratite nas na društvenim mrežama:
 

prostor

Prelistajte novi broj magazina Biznis na štiklama...Subscribe

Budite u toku. Prijavite se na naš newsletter!