iDA HR ChatbotKada zaposleni napuste kompaniju, trošak zapošljavanja novih osoba koje će imati ista znanja i sposobnosti je izmedju 6 i 9 mesečnih zarada. Glavni razlog napuštanja je nezadovoljstvo, a kompanije ga danas uglavnom mere sprovođenjem godišnjih anketa. Problem sa tim pristupom je što tako pridobijeni podaci zapravo ne govore ništa jer nisu realni. Merenje zadovoljstva treba da bude kontinuirani proces koji Ljudskim resursima omogućuje nedeljni, mesečni, kvartalni i godišnji uvid u stanje unutar timova. Zato je i nastao iDA HR Chatbot.”

IRENA FLEGO MARIĆ
Osnivačica iDA HR Bot startapa

iDA je virtualna asistentkinja koja omogućuje...  • Da departmani za ljudske resure dobijaju vredne podatke u realnom vremenu o raspoloženju ljudi, moralu unutar tima, ko su promoteri, ko su demoteri, ko potencijalno želi da napusti kompaniju... te mogu da proaktivno preduzmu korake koji bi doveli do rešenja problema.
  • Zaposleni dobijaju mogućnost da komuniciraju svoje potrebe tad kada te potrebe nastupe.
  • Koristeći iDU timovi koji su fizički locirani na različitim mestima imaju osećaj zajedništva.
  • Menadžeri dobijaju podatke u realnom vremenu o stanju unutar timova.Upoznajte Irenu :)Žena sa preko 15 godina iskustva u HR i IT. Sertifikovana Agile Scrum Product Owner. Zaljubljenica u pozorište. Majka troje dece. Osnivačica iDA HR Bot startapa. Osnivačica EscapeGame - prvi room escape u Beogradu, prvobitno startap, a sada razrađen biznis u 6. godini poslovanja.

IRENA
Pratite nas na društvenim mrežama:
 

prostor

Prelistajte novi broj magazina Biznis na štiklama...Subscribe

Budite u toku. Prijavite se na naš newsletter!