FamilyVet


Mi smo bračni par Dobrila i Marko Odalović. Osnovali smo porodičnu veterinarsku ambulantu FamilyVet sa ciljem da podignemo standarde kako u pristupu, tako i u lečenju vaših ljubimaca. Smatramo da smo dobri zato što smo stručni, ljubazni i dostupni. Zato što naši četvoronožni drugari za nas nisu kućni ljubimci, već deo porodice.”

 

DOBRILA I MARKO ODALOVIĆ
Doktori veterine i vlasnici FamilyVet FamilyVet usluge su dostupne vlasnicima 24/7

 

Hitne intervencije - Bez obzira na vreme, FamilyVet vam stoji na raspolaganju 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.

Dijagnostika - Omogućava nam da postavimo tačnu dijagnozu, a samim tim nam pomaže u daljem sprovođenju terapije.

Terapija - Neophodna stavka nakon postavljene tačne dijagnoze. U zavisnosti od vrste bolesti, primenjuje se adekvatna terapija.

Hirurške intervencije - U našoj ambulanti se rade kako preventivne, tako i terapijske hirurške intervencije. U stalnoj smo saradnji sa vodećim hirurškim centrom u Istočnoj Evropi (Veterinarski Fakultet u Zagrebu).

Vakcinacija i dehelmintizacija - Vakcinacija nam je najznačajniji postupak u preventivi najčešćih zaraznih bolesti pasa i mačaka. Vakcinisanjem stimulišemo organizam na stvaranje određenih zaštitnih antitela. Usko povezano sa vakcinacijom je dehelmintizacija, tj. čišćenje od glista već od prvih nedelja života.

Ultrazvučna dijagnostika - Ukoliko je potrebno, kod nas u ambulanti je moguće uraditi specijalistički ultrazvučni pregled na savremenom aparatu 3d kolor dopler. Uspešno ga koristimo u praćenju trudnoće pasa i mačaka.

Rendgenska dijagnostika - Takođe, jedan od vrlo vaznih aparata koji nam koristi u dijagnostičke svrhe, kao i prilikom ozbiljnih ortopedskih zahvata.

 familyvetns
familyvetnsfamilyvetns
familyvetnsFizikalna terapija

 

Hidroterapija je najpre namenjena za rehabilitaciju pasa - onih koji imaju problema sa zglobovima i kostima, ali i zdravim psima koji vole biti u vodi. To je uvek dobro za zdravlje, ali i kondiciju kućnih ljubimaca. Tokom trajanja terapije važno je sve vreme pacijenta stimulisati da radi sa onim delom tela koji ga boli dok je na suvom. Kod pasa koji imaju malo više kilograma, odlična je za regulisanje telesne mase, kao i sticanje kondicije. Kad vlasnici pokušaju staviti ljubimca na dijetu, to obično ne ide. Ako povećaju potrošnju energije, psima stradaju zglobovi, karlica i srce, a ako pak smanje hranu, psi otkriju tone hrane na livadama. U vodi je druga stvar: pas puno troši, a to mu nije opterećenje za telo.

 

Pratite nas na društvenim mrežama:
 

prostor

Prelistajte novi broj magazina Biznis na štiklama...Subscribe

Budite u toku. Prijavite se na naš newsletter!