Daniela Cukrov


TU SAM DA VAM POKAŽEM DA ZNATE DA ZNATE. Koristeći metode Access Consciousness® i svoje znanje, inspirišem vas da (u)vidite svoj jedinstveni potencijal. Pokrećem vas da osnažite sebe i kreirate život koji volite. UVEK JE SVE DOBRO, ZAVISI OD PERSPEKTIVE – pokazaću vam kako."

 

DANIELA CUKROV Iza mene je pola veka života. Pola veka sa puno različitih dešavanja i životnih situacija. Pola veka je je bio period kroz koji sam kao leptir lagano izlazila iz svoje čaure. Bilo je bolnih perioda, onih emotivnih koji su bili tako jaki, da su fizički boleli. Kao leptir, koji dok izlazi iz svoje čaure, povremeno zastane, da se odmori od bolnih stanja transformisanja svoga tela. I života.

Jer...ne radi se samo o promeni svog tela u drugačiji izgled. Radi se o potpuno drugačijem načinu života. Sa razvijenim, raširenim krilima, novostečeno stanje je dar, za koji znam da je (od)uvek bio deo mene. A pri tom ne zaboravljam kako, od čega i odakle sam nastala. I tu je jedinstvena snaga mojih krila.

I u svesnosti, da bez obzira na bolna stanja, znanje da može i drugačije, je uvek bilo jače od svih bolova, koji su bili deo procesa kreiranja drugačijeg života. A to ima posebno Čudesnu vrednost. Nju sam spremna da podelim sa vama, na vašem putu kreiranja takvog života za sebe, za koji ćete reći da je život kojeg volite i u kojem uživate živeti ga.

Više o meni možete pročitati na https://danielacukrov.com/o-meni/

 daniela cukrov
daniela cukrovNa moj 50-ti rođendan, rođena je moja knjiga “Čudesna pitanjca”, nastala kao ogromna pomoć meni na mom putu do sada, živi i dalje sa misijom da i drugima, kojima je potrebna podrška, to bude. Da im pokaže da se može promeniti puno toga. https://danielacukrov.com/e-knjiga/

Pre više od dve decenije, završila sam Silva Metod obuku, kao aktivni član kompanije Calivita Int. dobila veći broj stručnih edukacija u oblasti ličnog razvoja i liderstva, vodila online internet emisije na iste teme, a više od deset godina sam stabilan temelj i podrška u porodičnoj firmi pvc i alu stolarije.

Završila sam veći broj Access tro-i-četvorodnevnih licenciranih obuka, kao i veliki broj kraćih, tematskih radionica, i to se nastavlja i dalje, neprekidno. To mi je dalo da sam licencirani voditelj Access Bars i Access Facelift obuka i terapeut Access telesnih tretmana.

Više o sertifikovanim obukama koje možete kod mene da završite, možete pročitati na https://danielacukrov.com/usluge/tretmani-i-obuke/

Autor sam programa radionica Prigrli i Kreiraj, gde radimo na izgradnji zdravih temelja – uvida – gde se nalazimo, gde su nam rupe, pukotine, oštećenja i njih kada otklonimo, krećemo sa novim kreiranjima. Kreiranja gradimo od zdravih materijala, svesnih uvida, kuda hoćemo da stignemo, šta hoćemo da budemo, šta hoćemo da imamo, i koji su koraci, koji nama funkcionišu, u tim procesima.

Detaljnije o radionicama se nalazi na https://danielacukrov.com/usluge/radionice/

Naravno, u ponudi je i individualni rad, ako se tako osećate opuštenije i slobodnije.. Alatima Access Consciousness® se vrlo brzo i jednostavno dolazi do raščišćavanja i jasnijeg viđenja situacije, nakon čega se dobija jasnoća i odakle i kuda i kako.

https://danielacukrov.com/usluge/konsultacije/

Pročitajte jedan deo utisaka mojih klijenata, možda poželite i vi takve ili slične https://danielacukrov.com/usluge/utisci-klijenata/

Pozivam sve vas, da se na sajtu www.danielacukrov.com prijavite u zajednicu, da bi svake Srede u podne, do vas stigle informacije kako u svoj život možete uneti još više lakoće, radosti i obilja. Ujedno vas u mailu Dobrodošlice čeka i poklon.

Zahvalna na svemu do sada, i u pitanju “Kako može još bolje od ovoga?” Daniela Cukrov

Pratite nas na društvenim mrežama:
 

prostor

Prelistajte novi broj magazina Biznis na štiklama...Subscribe

Budite u toku. Prijavite se na naš newsletter!