BOSISBosis doo je kompanija iz Valjeva koja se od 1982. godine bavi proizvodnjom štampane i kaširane kartonske ambalaže i blister kartona.U kompaniji Bosis proizvodi se inovativna ambalaža za industriju hrane i pića, konditorsku, skoro sve vrste industrije od IT opereme, igračaka i zabave, preko odeće i obuće, hemije i farmacije, do auto i elektro industrije, kao i za sve ostale grane industrije u kojima se ovaj tip ambalaže koristi. Zaposleni dobijaju mogućnost da komuniciraju svoje potrebe tad kada te potrebe nastupe.Najveće domaće i svetske kompanije Nestle, Coca Cola, Heineken, Mann Hummel, Robert Bosch, Henkel, Nivea, Grand, Štark, Bambi, Polimark, Aleva, Carnex, Neoplanta, Knjaz Miloš samo su neki od klijenata koji su prepoznali Bosis kao pouzdanog dobavljača za štampanu i kaširanu kartonsku ambalažu.

Neprestano usavršavanje kompanije i težnja da ide korak napred prateći svetske trendove u menadžmentu i tehnologiji, akcenat na dugoročnoj saradnji i dobrim partnerskim odnosima, briga o zaposlenima, ali i životnoj sredini i lokalnoj zajednici upravo su ono što izdvaja kompaniju Bosis na evropskom tržištu.

Kao društveno odgovorna kompanija priznati su u zemlji i inostranstvu o čemu svedoče članstva u bazama za društveno odgovorno poslovanje kao i brojna priznanja i nagrade u CSR oblasti.

BOSISPratite nas na društvenim mrežama:
 

prostor

Prelistajte novi broj magazina Biznis na štiklama...Subscribe

Budite u toku. Prijavite se na naš newsletter!