365 LIFE COACHINGRečenica koju najčešće koristim je: “Dobro, daj da vidimo šta može da se uradi, ako ne može ništa, naći ćemo način da to prihvatimo najbezbolnije“. I zaista smatram da je pored truda, znanja, ulaganja u sebe, talenat jako važan. U jednom trenutku se rodila ideja i ja sam je jako brzo sprovela u delo. Nastala je agencija 365 life coaching, a slogan kojim sam se vodila od samog početka glasi - Mentalna higijena kao imperativ! Od tog momenta održala sam stotine i stotine sati sesija. I i dalje se radujem svakoj novoj sesiji i novim klijentima!”

IVANA PELESIĆ
Vlasnica agencije 365 LIFE COACHING
Diplomirana ekonomistkinja

MENTALNA HIGIJENA KAO IMPERATIV!Osnovna delatnost 365 life coaching-a su koučing treninzi i radionice fokusirane na lični i profesionalni razvoj.

Treninzi za lični rast i razvoj su podeljeni u tri grupe: Individualni koučing, Koučing u paru i Sportski koučing. Koncipirani na posebno skrojenim programima koji su namenjeni pojedinicima. Personalizovani modeli koji se sastoje od koučing tehnika, strategija i alata su potpuno fokusirani na cilj i zbog toga su vrlo efikasni. Life coaching ili životni trening se zasniva na uspešnom premoštavanju razlike gde se pojedinac nalazi sada, a gde bi zapravo želeo da bude.365cetvrtaSAJT
365trecaSAJT

On line savetovanje je namenjeno pojedincima koji zbog različitih životnih okolnosti nisu u mogućnosti da prisustvuju radionicama i treninzima. Upravo zbog toga je ovaj vid komunikacije za njih najprihvatljiviji, a trener uvek dostupan.

In the house training ili profesionalni treninzi predstavljaju koučing primenjen u domenu poslovanja sa prilagođenim metodama fokusiranim na ostvarivanje korporativnih ciljeva, unapređenju ljudskih resursa i usmereni su ka rešenjima. Treninzi su koncipirani tako da se okviru određene poslovne organizacije jasnije sagledava poslovna vizija, pojačava timski duh, inspiriše entuzijazam kod zaposlenih, pokreće kreativni potencijal uz podizanje motivacije i efikasnosti. Postoje tri osnovna programa: Korporativni koučing, Menadžer kouč i High Performance Team Coaching. Međutim, shodno potrebama klijenata, programi se mogu prilagoditi različitim poslovnim izazovima.

PRAVA AKCIJA U PRAVO VREME!

Pored pomenutih programa, uskoro počinju radionice koje imaju za cilj da polaznicima podignu svest o tome koliko je rad na ličnom rastu i razvoju važan! Tematske radionice će doprineti da se kod svakog pojedinca želje iskristališu, volja naglasi, akcioni koraci identifikuju, a samim tim će i ostvarivanje ciljeva biti rutinski deo posla.

 

365prvaSAJT
365prvaSAJTUpoznajte Ivanu :)IvanaSAJTpotpis

Ja sam Ivana Pelesić, Life & Business Coach, vlasnica agencije 365 life coaching, diplomirana ekonomistkinja, bivša novinarka, majka, supruga, ćerka, prijatelj. Najveća strast su mi putovanja, a najveća ljubav književnost. Osmeh, koji prati pozitivan stav u životu, je moj zaštitni znak. Želja za stalnim usavršavanjem i učenjem je uvek konstantna kod mene, kao i potreba da stalno oplemenjujem i proširujem svoju poslovnu delatnost. Rad sa ljudima, podizanje svesti o tome koliko je važno raditi na ličnom rastu i razvoju i prenošenje svog znanja i iskustva klijentima čine da moj život ima smisla.

Coaching nije samo moja profesija, ja živim coaching!

 

Biznis je biznis, mora da se radi. Ali kada imaš tu sreću da obožavaš svoj posao onda je to pun pogodak! Life coaching je baziran na radu sa pojedincama i obično je preporučena dinamika 6 sesija. E ona treća! Ah, ta treća sesija, kada klijent počinje da doživljava transformaciju i prepoznaje onaj osećaj koji se krije duboko ispod ledenog brega, tamo negde niže od želuca, a iznad pupka. Ja se stvarno ložim na takav rad! Mene rad ne iscrpljuje, ja se nakon sesija osećam potpuno rasterećeno i kao da mi je neko intravenozno ubrizgao veliku dozu pozitivne energije!

 Pratite nas na društvenim mrežama:
 

prostor

Prelistajte novi broj magazina Biznis na štiklama...Subscribe

Budite u toku. Prijavite se na naš newsletter!