GOVORNICI

GOVORNICI NA KONFERENCIJI
BIZNIS NA ŠTIKLAMA 2018

M.Sc. Marko Jurakić
Tragajući pre svega za vlastitim i holstičkim pristupom životu i životnim izazovima, svoj životni i radni vek posvetio je izučavanju i unapređenju odnosa među ljudima.

M.Sc. Marko JurakićAKADEMIJA ZA RAZVOJ LJUDSKIH POTENCIJALA „VIMAL”, HRVATSKA

Sanela Dropulić
Poseduje više od 20 godina iskustva na menadžerskim i rukovodećim pozicijama u gotovo svim poslovnim sistemima, od malih, obrtničkih i preduzetničkih poslovnih okruženja, preko multinacionalnih kompanija i velikih javnih preduzeća, do javnih i državnih institucija i na kraju vlastitog, uspešnog preduzetništva u okviru firme Expert Product d.o.o.

Sanela DropulićStručnjakinja za tržišne komunikacije i vlasnica firme Expert Product d.o.o.

Diana Gligorijević
Uspešnu karijeru gradila je u Ujedinjenim nacijama i međunarodnim kompanijama u avio i telekomunikacionoj industriji (Bell Helicopters). Bogato iskustvo i znanje utkala je u razvoj kompanije TeleGroup, koja je danas vodeći IT solution provajder u regionu Zapadnog Balkana i uspešno razvija poslovanje na širem tržištu Evrope i Bliskog istoka.

Diana GligorijevićČlanica Izvršnog odbora i izvršna direktorka marketinga i prodaje kompanije TeleGroup

Vanja Todorović
Kroz rad kao menadžerka prodaje istraživala je različite pristupe u odnosima sa klijentima. Bavi se dinamičnim komunikacijama i implementacijom holističkog marketinga u organizacijama.

Vanja TodorovićMarketing menadžerka

Dragana Đermanović
Dragana je listirana za jednu od TOP 100 preduzetnica Evrope u nemačkom magazinu The Hundert, a tu listu preneo je i čuveni američki poslovni magazin Forbs.

Dragana ĐermanovićBlogerka, internacionalna strateškinja i predavačica iz oblasti poslovne primene interneta. Predsednica je Bee Premium Grupe (BPG) i suosnivačica BeeShaper start up-a

Adisa Tufo
Vlasnica je i glavna urednica web platforme www.poduzetnice.ba kojom želi preduzetnicama i poslovnim ženama dati priliku da kažu i napišu ono što misle. Autorka je knjige “Vruć krompir” - priče o preduzetništvu, ljubavi, strasti i snovima jedne žene. Ovaj lifestyle priručnik je izazvao veoma veliko interesovanje medija i šire čitalačke publike u zemlji i regionu.

Adisa TufoEKONOMISTKINJA, PREDUZETNICA, BLOGERKA, UMETNICA, PRIRODNJAK, DIREKTORICA KOMPANIJE ČIP SISTEMI

prof. dr Ljiljana Todorović Đilas
Consilium je zdravstvena ustanova sa tradicijom dugom 25 godina, koja pored kvalitetne usluge i pažljivog vođenja računa o zdravlju pacijenata, posebnu pažnju posvećuje istraživanju, kao i edukaciji građana o načinima prevencije, naročito kancerogenih oboljenja.

prof. dr Ljiljana Todorović Đilaslekarka specijalistkinja endokrinologije i osnivačica Poliklinike Consilium

Alis Marić
Ova dama, Alis Marić, je svoju ljubav prema slovima, mirisima papira i književnim junacima pretvorila u posao :) Njen blog citajknjigu.com osvojio je srca mnogih čitalaca, a svoju priču će ispričati i na konferenciji Biznis na štiklama!

Alis MarićBlogerka

Zori Jakolin
Preduzetnica koja stvara nove prilike i gradi mostove između nepovezanih puteva. Vaš brend je njena inspiracija i rado će vas odvesti u svet prepoznatljivosti i uspeha. Gde su drugi odustali, ona tek počinje.

Zori JakolinORGANIZATOR POSLOVNIH DOGAĐAJA & VLASNICA ZORY EVENTS, VLASNICA LICENCE ZA BUSINESS CAFÉ SLOVENIJA, SUOSNIVAČICA 500 PREDUZETNICA

Dr Sci Dragana Golik-Perić
Terapeutkinja Yumeiho terapije, Kiropraktike i Osteopatije. Od 2005. godine samostalna je majstor-učiteljica Reiki metode, kao i terapeutkinja-isceliteljka po metodi Bioterapije Zdenka Domančića. Pomaže ljudima da žive zdravo i srećno. Osoba slobodne misli, prirodnjakinja, humanistkinja. Doktorirala je na Univerzitetu u Novom Sadu, ACIMSI, odsek Sportske medicine sa fizikoterapijom, uže stručna oblast Biomehanika.

Dr Sci Dragana Golik-PerićSUVLASNICA, DIREKTORICA I TERAPEUTKINJA PRIMENJENE BIOMEHANIKE BIOKINETIC CENTRA D.O.O.

Branka Šiman
Branka je deo Societe Generale Srbija tima 12 godina, u sektoru korporativnog bankarstva, a ima gotovo 25 godina iskustva u finansijskom i trgovinskom sektoru. Uža specijalnost su joj spoljnotrgovinsko poslovanje i međunarodni ekonomski odnosi.

Branka Šimanregionalna direktorka Societe Generale Srbija

Nataša Stamenković
Po obrazovanju psihološkinja sa iskustvom školskog psihologa. Najveći deo svoje karijere provela je radeći na poslovima HR direktora u internacionalnim kompanijama koje posluju na tržištu Srbije i regiona Jugoistočne Evrope.

Nataša StamenkovićDirektorica ljudskih resursa Naftne industrije Srbije

Prof dr Sanja Danković
Kao članica Užeg pregovaračkog tima za pristupanje Republike Srbije Evropskoj uniji zadužena je za poglavlja: Pravo privrednih društava i Politika konkurencije. Školovala se i usavršavala na Pravnom fakultetu Univerzitata u Beogradu, Fordham Competition Law Institute, New York, University of Iowa College of Law, Iowa City, Colpi Institute-CELI, Budapest, University of Pittsburgh Law School i University of Illinois, Chicago.

Prof dr Sanja DankovićDoktorka pravnih nauka i redovna profesorka Univerziteta u Beogradu

Smiljana Stojanović
Članica je Skupštine Unije poslodavaca Vojvodine, Udruženja „Pokreni se za posao“, Saveza pronalazača i saradnica Regionalne razvojne agencije „Bačka“.

Smiljana StojanovićVlasnica i direktorica kompanije KUERK iz Beočina

Milica Đokić
Po završetku Karlovačke gimnazije je upisala Filološki fakultet u Novom Sadu, sa željom da bude profesorka jezika. Ipak, umesto za katedrom ili u prevodilačkoj službi obrela se u PRu i marketingu. U „Color Press Grupi“ počela je kao asistentkinja urednice magazina „Bravacasa“ Tatjane Marić, da bi kasnije sa predsednikom kompanije Robertom Čobanom radila na izradi PR strategije kompanije i njenom pozicioniranju u javnosti.

Milica Đokićdirektorka magazina Lepota i zdravlje

MODERATOR na konferenciji Biznis na štiklama 2018

Aleksandar Filipović
Aleksandar je urednik i voditelj emisije ''Tabloid.'' Sa ponosom ističe da prvog juna puni prvih pedeset godina života i da je ovo godina velikih poslova i izazova. Urednik je i voditelj najdužeg zabavno muzičkog talk show programa u regionu ''Tabloid''. :) Fasciniraju ga uspešne žene i zna da to nije lako biti na Balkanu.

Aleksandar Filipovićurednik i voditelj emisije ''Tabloid'

Pratite nas na društvenim mrežama:
 

prostor

Prelistajte novi broj magazina Biznis na štiklama...Subscribe

Budite u toku. Prijavite se na naš newsletter!